mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13.Hazamehetek  14.Otthon 

Megelőző vizsgálatok:
A mell műtét előtt, mint általában minden egyéb műtétnél végig kell járnom az EKG, Labor, plusz a mell miatt most speciálisan a mell ultrahang és Röntgen, mammográfia Ultrahang megelőző vizsgálatok a mell műtét előtt.a mammográfia vizsgálatokat is. A magán klinikákon megadnak további magán orvosokat, hogy kiket keressünk fel. Ahol természetesen minden vizsgálatot borsosan ki kell fizetni. Egy mell ultrahang mammográfiával 14.000 Ft. (2010 második félévben ) Ugyanezt a körzeti orvosi rendelőben is megcsinálják. Legalább kiderült a labor eredményemből, hogy magas a vérkoleszterinem és a körzeti orvos irt fel rá gyógyszert. A várakozási idő valószínűleg az orvosi rendelő vagy orvosi centrum anyagi helyzetétől függ. Jobb helyeken több orvost tudnak megengedni maguknak. Illetve elárulom, amikor jmell körüli szövetek és izmok képeelenlegi lakásomba költöztem, elmentem a körzeti orvosi rendelőbe és megnéztem melyik ajtó előtt mennyi beteg várakozik. Ahhoz az orvoshoz jelentkeztem be, ahol senki nem várakozott. Vagy gyorsan dolgozik, vagy nagyon jól és senki nem beteg. Ez, azóta is így van. Most is csak 30 percet várakoztam.


Próbálkoztam a János kórházzal is. Első alkalommal az orvos nem volt bent, második alkalommal bent volt, de 25-en várakoztak előttem, egy mammográfia beutalóra. Megfordultam és elmentem egy magán rendelőbe. Ott csak egy nő volt előttem, mégis másfél órát kellett várakoznom. Én magam sem értem hogy miért, hisz előre kértem telefonon időpontot, pontosan érkeztem és borsosan kifizettem. Tartoztam egy úttal az ördögnek is. Az Országos Onkológia intézetbe mentem, a weboldalán megnéztem, hová kell menni. Ebéd után be kellett mennem a bankba, úgy gondoltam, ki tudja, meddig várakozom majd az intézetben, lehet hogy estig, jobb előbb a banki dolgokon túlesni, mert 16 óra körül bezárnak és ez is egy határidős feladat. Végül beesek az Onkológiai intézetbe délután fél négykor, és a portán közlik, hogy … hja kislány, sorszámot, azt csak 15.20-ig lehet ám itt kapni. No tessék. Tanulság, soha ne indulj el telefonálás nélkül. Viszont ha telefonon kérsz időpontot, ne számíts arra hogy 1 hónapon belül lesz szabad hely. Ugyanakkor megjegyzem, hogy az Internetes fórumokban, az Onkológiai intézet orvosairól elég jókat olvastam.

HIRDETÉSEK:


                                      


1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszteri ajánlatok   hétvégi programok  MellMűtét