mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14. Otthon

Melyik orvos? 
Merre induljak el? Vajon kitől kérdezzem meg - "szia neked szilikon cicid van?" És hol csinálták? Jól sikerült? - elég ciki a kérdés, de végül találtam ilyen munkatársat a mendemondák alapján. Különös, éppen a fiúk tudták pontosan, hogy ki az, akinek tuti biztos mellműtéte volt, mert 2 hét szabira ment, és ez a hosszú szabadság eléggé gyanús. Titkos orvosi konzultációt hívtunk össze mellműtét ügyben az iroda egyik folyosóján. Az említett hölgynek mell nagyobbítása volt, 40 éves születésnapjára megajándékozta magát vele. Jól sikerült, és gyorsan gyógyult. Adott is néhány nevet, melyik orvost hol keressem.

Előbb jön a kutatás fejlesztés: mielőtt orvoshoz megyek , feltettem a kérdést, vajon ÉN magam tudom, hogy mit akarok? Vagy mit NEM akarok? Nem akarok Mellrákot, mammográfiai vizsgálatokat, nem akarok nagy hullámzó kebleket. Nem akarok kisebb melleket sem. Pont ilyen nagy legyen, mint most, de kerek mint egy LABDA, és feszes, és 10 év múlva ne érje el a hasamat és ne kelljen 5 évente cserélni az implantátumokat. Ezekkel a gondolatokkal kerestem fel az első orvost. Minden héten 1 napon ingyenes a konzultáció, így kértem előre időpontot. Elmondtam, mit szeretnék. HUHH. Majdnem leesett a plasztikai sebész a székről. Hááát olyat nem lehet. A jelenlegi mellem alá betesz egy kis szilikon párnácskát, amitől jól megfeszül a bőröm, és utána nagyon jó lesz nekem. Nem értettem. Akkor nagyobb lesz a mellem, nehezebb, még jobban kinyúlik tőle a bőröm. Hogyan lesz a szép új mellem kerekebb és magasabb? És főleg hogyan lehet keményebb, ha a szilikon mélyen alatta van a jelenlegi mell szövetnek? Nem győzött meg a bácsi. Aki ezek után közölte, hogy forduljak a jó istenhez, de különben így is nagyon szép a mellem, nekem nem kell semmi féle mell műtét.


Mell műtétek  - Divatos Filmsorozatok - Kés Alatt - plasztikai sebészet sztárjai


Második nekifutás. Nagyobb körben kezdtem érdeklődni, vajon kinek van olyan ismerőse, akinek mellműtéte volt mostanában. Láss csodát, a fogorvosi rendelő remek hely erre a célra. Hallottam, hogy egyik színésznőnek mellrákja volt, kivették a szövet állományt és azonnal megtörtént a rekonstrukcó, vagyis a helyére tették a szilikon ciciket. BINGO - hát ez kell nekem. Megoldódik az összes kérdéses problémám, a mellem kemény lesz és kerek, mint egy labda. Találtam egy nőt, akinek már csináltak ilyen mellműtétet és Megtaláltam hozzá a sebészt is, magát az elkövetőt. 2 hónappal későbbre tudott adni szabad műtéti időpontot.


HOME   Wellness  Angol leckék  MellMűtét    Wellness akciók  Belföldi szállodák  
wellness utalvány  Wellness hétvége  Karácsonyi üdülés 

HIRDETÉSEK: