mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14. Otthon

Megelőző találkozás:
1 hónappal a műtét előtt bemegyek a sebészetre, egyeztetni a felkészülés lépéseit. Mit kell tudnom, hoznom, ennem, innom.. vagy ki tudja, lehetséges bármilyen meglepetés. Hisz ez lesz az első mell műtétem és talán , illetve remélem az utolsó is. Viszem magammal az összes vizsgálati eredményemet, papirkáimat és persze az előleget, az anyagiakról sem szabad elfelejtkezni. A vérképem jó, mell ultrahang is megfelel. Mell műtét szilikon implantátumok több méretben Beszélgetek az altató orvossal. Az asszisztensekkel. Mellkas hallgatózás, visszerek, teljes leltár. Ekkor áll meg bennem a vér, és rádöbbenek, hogy kések szikék várnak rám. Egyre gyakrabban nézem a televízióban a Beverly Hills sebészeket, akik mellműtéteket végeznek. TE JÓ ÉG .. ezek lekötözik a betegeket a műtő asztalon?

A sebész szerint 400 vagy 420 grammos szilikon mell fér majd be a régi 700 grammos mell helyére. NOS őszintén reménykedem a 420-asokban. Láttam tegnap egy ilyet az utcán hirdetési plakáton. Gyönyörű szép. Talán újra át kellene gondolnom ezt a dolgot? Még most lemondhatom. VAGY elhalaszthatom, családi okokra való hivatkozással. Nehéz kérdés.

Az orvos kizökkent a gondolatmenetemből. .. és vegyen egy sport melltartót.

Kedves doktorúr és vajon mekkorát vegyek? Soha nem volt sport melltartóm, nem tudom hogy néz az ki? És mekkorát vegyek? Mekkora lesz az új cicim?

NOS,  vegyen egy B-s melltartót. Okesz!

A műtét napján 6 órával a műtét előtt már semmit nem ehet és nem ihat. SZENT ÉG! Még vizet sem?? Hisz én éjjel 2-kor is iszom vizet, és reggel 7-kor azonnal amikor felébredek, annyira alacsony a vérnyomásom. Valahogy túl kell ezt élnem. Szed valamilyen gyógyszert? Hát igen. Allergia ellen, stb. Nos ezeket egy héttel a műtét előtt el kellene hagynia. Ne éppen akkor legyenek elvonási tünetei. Mit mondjak, máris jól kezdődik!

HIRDETÉSEK:

                                      HOME   Wellness  Angol leckék  MellMűtét    Wellness akciók  Belföldi szállodák  
wellness utalvány  Wellness hétvége  Karácsonyi üdülés