mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13.Hazamehetek  14.Otthon 

Megelőző találkozás:
1 hónappal a műtét előtt bemegyek a sebészetre, egyeztetni a felkészülés lépéseit. Mit kell tudnom, hoznom, ennem, innom.. vagy ki tudja, lehetséges bármilyen meglepetés. Hisz ez lesz az első mell műtétem és talán , illetve remélem az utolsó is. Viszem magammal az összes vizsgálati eredményemet, papirkáimat és persze az előleget, az anyagiakról sem szabad elfelejtkezni. A vérképem jó, mell ultrahang is megfelel. Mell műtét szilikon implantátumok több méretben Beszélgetek az altató orvossal. Az asszisztensekkel. Mellkas hallgatózás, visszerek, teljes leltár. Ekkor áll meg bennem a vér, és rádöbbenek, hogy kések szikék várnak rám. Egyre gyakrabban nézem a televízióban a Beverly Hills sebészeket, akik mellműtéteket végeznek. TE JÓ ÉG .. ezek lekötözik a betegeket a műtő asztalon?

A sebész szerint 400 vagy 420 grammos szilikon mell fér majd be a régi 700 grammos mell helyére. NOS őszintén reménykedem a 420-asokban. Láttam tegnap egy ilyet az utcán hirdetési plakáton. Gyönyörű szép. Talán újra át kellene gondolnom ezt a dolgot? Még most lemondhatom. VAGY elhalaszthatom, családi okokra való hivatkozással. Nehéz kérdés.

Az orvos kizökkent a gondolatmenetemből. .. és vegyen egy sport melltartót.

Kedves doktorúr és vajon mekkorát vegyek? Soha nem volt sport melltartóm, nem tudom hogy néz az ki? És mekkorát vegyek? Mekkora lesz az új cicim?

NOS,  vegyen egy B-s melltartót. Okesz!

A műtét napján 6 órával a műtét előtt már semmit nem ehet és nem ihat. SZENT ÉG! Még vizet sem?? Hisz én éjjel 2-kor is iszom vizet, és reggel 7-kor azonnal amikor felébredek, annyira alacsony a vérnyomásom. Valahogy túl kell ezt élnem. Szed valamilyen gyógyszert? Hát igen. Allergia ellen, stb. Nos ezeket egy héttel a műtét előtt el kellene hagynia. Ne éppen akkor legyenek elvonási tünetei. Mit mondjak, máris jól kezdődik!

HIRDETÉSEK:
                             1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszteri ajánlatok   hétvégi programok  MellMűtét