mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13.Hazamehetek  14.Otthon 

Lelki felkészülés.
Nem tudom, hogyan viselem majd a fájdalmakat, és nem tudom, mikor lesz rajtam újra fürdőruha. Nem árt egy kis lelki feltöltődés, immunrendszer megerősítés. IRÁNY a napsütéses Egyiptom. 1 hét a tengerparton. (Október közepén itthon már csak 15 fok van, elmaradt a szokásos vénasszonyok nyara, borult az ég és szomorúak az emberek.) KELL NEKEM egy kis Nyári napsütés, hullámzó tenger, kis kényeztetés és finom vitamindús gyümölcsök, egzotikus ételek. Kifejezetten szép tengerpartot választottam a Vörös tenger partján. Sok hal, korallzátonyok, meleg tengervíz, és szép környezet. (Egy-két CÁPA!  Talán ezért volt szuper last minute árakon az utazás.) A Hillton LongBeach-ba megyünk Hurghadára a 2 kedvenc pasimmal, a fiammal és a párommal. Próbálok felhőtlen napokat szerezni magamnak. Persze ez nem egyszerű, éppen indulás előtti napon a cégben áll a bál, emberek összevesznek, folyamatosan zuhan a cég bevétele. Minden összeesküszik ellenem. Ez már valóban jó kis filmbe illő fordulat. Talán itt az idő és valóban el kell halasztanom a műtétet a jövő évre.

Nyaralás immun rendszer erősités Mell műtét előtt

Megérkezünk a Hilltonba. Nem tudom, meséljek? Vagy inkább ne? Minden percben áll előttem valaki, aki el akarja adni valamijét. Vagy csak baksist akar. A szobánk a világ végén van, az étteremben összesen 3 féle gyümölcsöt ismernek, amikből én egyet sem szeretek. (Se banán se narancs - DE hiszen itt vagyunk Afrikában! ) A fiam már a második napon beteg lesz a helyi ételektől, vagy inkább a higiénia hiányától. A strandon a poharakat hideg vízben "öblítik ki", melynek látványa után csak ásványvizes üvegből vagyok hajlandó inni. SEBAJ, nem hagyom magam lehangolni. Nem hagyom magam eltántorítani attól a szándékomtól, hogy jól fogom magam érezni, és sokat napozok és élvezem ezt a késői Last Minute nyaralást.  Hazajövök és bronzbarna bőrrel fekszem majd a műtő asztalon.

HIRDETÉSEK:

                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszteri ajánlatok   hétvégi programok  MellMűtét