mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13.Hazamehetek  14.Otthon 

A Döntés.
A mai világban egyre több szép nőt látunk, és gyakran súgunk össze, vajon eredeti a cicije vagy már szilikon? Ezt eldönteni nem lehet, a tényeket szinte csak a szép mellek tulajdonosa és az orvos tudják biztosan megmondani, hogy valóban? Vagy mégsem? ..és ha valóban, akkor vajon nekem, vagy a barátnőmnek hogy állna? Kisebb vagy nagyobb lenne? Máris a bogarat sikerült berakni a fülünkbe, és egyre gyakrabban tanakodunk a mellek kérdéséről. Ugye Önnek is megfordult már a fejében?

Velem is így történt. Évek óta terveztem, ha egyszer lesz egy kis pénzem, és ha már nem leszek olyan szép és fiatal, még lesz egy dobásom, hogy újra dögös cicis csaj legyek. A költségek és a félelem a műtéttől nagyon sokáig elég nagy visszatartó erőként működött. Számolgattam pro és kontra, akarom - vagy mégsem akarom?

Mell műtétek  - Divatos Filmsorozatok - Kés Alatt - plasztikai sebészet sztárjai

Lassan belekeveredtem azokba az eseményekbe, melyek végül meghozták a szilárd elhatározást. Az első szilárd előrelépést a mammográfiai vizsgálat adta. Minden vizsgálat nekem annyira kellemetlen volt, a melleimet annyira megszorították, hogy utána kimondtam: ebbe a rendelőbe SOHA NEM JÖVÖK TÖBBÉ vissza . A melleim annyira érzékenyek, és úgy ringanak, mint ahogyan a nagy filmekben elő van írva. Már kislány koromban leszólítottak a férfiak – kislány oda adnám a két kezem melltartónak. Persze 40 éves kor felett ez már nem sok jót jelent, a mellek komoly súlyt jelentenek a bőrnek, és a hátnak. A nagymamámnak mellrákja volt, és sajnos le kellet venni az egyik mellét. Ettől nekem is gyakran félelmeim támadtak, vajon mikor jön el az én időm? NOS eljött. Úgy döntöttem, hogy most 2010-ben megoldom ezeket a problémákat. Ki fogok bírni egy mellműtétet.

HIRDETÉSEK:

                                      


1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszteri ajánlatok   hétvégi programok  MellMűtét