mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14. Otthon

nagy mellek divatosak a filmsztrárok körében.  Van aki már 10 mellműtéten esett át Mellműtétek minden sarkon. De csak a szép gyógyult cicikről esik szó. Mindaz amin egy nő átesik a műtét alatt rejtve marad. Én is rászántam magam. Mindent leirtam. Remélem a ballépéseimből mások tanulni fognak. (Lázár Ilona)

Hallottam, hogy egyik színésznőnek mellrákja volt, kivették a szövet állományt és azonnal megtörtént a rekonstrukcó, vagyis a helyére tették a szilikon ciciket. BINGO - hát ez kell nekem. Megoldódik az összes kérdéses problémám, a mellem kemény lesz és kerek, mint egy labda..

Kicsit beszélgetünk a sebésszel a műtét utáni reggelen. .

Műtét közben problémába ütköztek, nem fért be a 420 grammos új cici. De még a 400-as sem. 350 grammos ciciket kaptam. Az eredeti 700 grammos helyett. Majdnem leestem az ágyról. A kicsit kisebb lesz, az nekem nem azt jelenti, hogy éppen a fele! 70-es melltartóm lesz, mint egy tini lánynak?

Több aloldal csak 18 éven felülieknek szól, a tartalom és a fényképek miatt. Ezen oldalak jelszó védelem alatt állnak. Belépési kódokat Emailban fogunk küldeni. Amennyiben Önnek is van olyan története, melyet szeretne másoknak ide erre az oldalra felrakni, akár fotókkal is, kérjük küldje el a mellmutet kukac lazar-net.com cimre. A hasznosnak talált történeteket közzé tesszük.

HIRDETÉSEK:

                                      


HOME   Wellness  Angol leckék  MellMűtét    Wellness akciók  Belföldi szállodák  
wellness utalvány  Wellness hétvége  Karácsonyi üdülés